Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Δολοφονία στην Καβάλα: Κάμερες κατέγραψαν τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης - Τα νέα στοιχεία

Ίχνη του δράστη έχουν μείνει στο χώμα ενός χωραφιού που βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν ο 52χρονος Ο δράστης της δ...


Ίχνη του δράστη έχουν μείνει στο χώμα ενός χωραφιού που βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν ο 52χρονος

Ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα, φαίνεται πως άφησε ίχνη στον τόπο του εγκλήματος. Η δολοφονία του άτυχου πατέρα δύο παιδιών έγινε έξω από το εργοστάσιο όπου εργαζόταν, έξω από την Χρυσούπολη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Εκεί, ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι και τον εκτέλεσε.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μεταδίδονται, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της υλικό από κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης προς και από το εργοστάσιο.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο LiveNews, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει ίχνη του δράστη από ένα χωράφι που βρίσκεται δίπλα στα εργοστάσιο και το οποίο χρησιμοποίησε για την διαφυγή του μετά τον πυροβολισμό. Το συγκεκριμένο χωράφι είχε εκχερσωθεί πρόσφατα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν μείνει τα ίχνη του δράστη στο χώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το χωράφι, ο δολοφόνος είχε αφήσει τη μοτοσυκλέτα στην οποία επιβιβάστηκε μετά το έγκλημα και με την οποία κατευθύνθηκε προς την Χρυσούπολη.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη διαδρομή αυτή. Οι αστυνομικοί αξιολογούν το υλικό όπου καταγράφονται οι κινήσεις της μοτοσικλέτας, ελπίζοντας ότι μπορεί να φανερώσει τον τελικό προορισμό του δράστη.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν μαρτυρίες για το θύμα, “σαρώνουν” τα κινητά και εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, ο 52χρονος δεν φαίνεται να είχε προστριβές στην επαγγελματική ή την προσωπική του ζωή, ενώ οι έρευνες εστιάζονται και στον κυνηγετικό σύλλογο στον οποίο άνηκε ο 52χρονος.


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram