Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Οικονόμου επανήλθε με ευφάνταστα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών»

Ευφάνταστα σενάρια χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τις αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις μετεκ...


Ευφάνταστα σενάρια χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τις αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Συμμεριζόμαστε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που μόλις προχθές παραδέχτηκε τη λειτουργία παράκεντρου μέσα στην ΕΥΠ, το οποίο μεταξύ άλλων “παγίδευσε” και τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, έχει ανάγκη να βρει καταφύγιο από την οδυνηρή για την κυβέρνηση πραγματικότητα στη μυθοπλασία» σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και προσέθεσε ότι ο κ. Οικονόμου επανήλθε με ευφάνταστα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών.

«Η Νέα Δημοκρατία στον διχαστικό της λόγο ταυτίζει την έλλειψη αυτοδυναμίας με την αστάθεια και ζητά από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης να έχει κεντρική επιδίωξη την παραμονή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία», σημείωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επίσης επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ παρατηρώντας ότι «αν και εισηγητής της απλής αναλογικής, την απορρίπτει στην πράξη καθώς δήθεν δεν θεωρεί “ηθικό” να συμπράξει σε μια “κυβέρνηση των ηττημένων”, με σκοπό να διασώσει το μέλλον του Αλέξη Τσίπρα και κατ’ επέκταση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζητά ισχυρή εντολή για να προσφέρει μια προγραμματική σοσιαλδημοκρατική εναλλακτική στους πολίτες, εγγυώμενο τη σταθερότητα από την 1η Κυριακή, μακριά από τις παθογένειες που συσσώρευσαν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram