Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε Κέρκυρα, Μαγνησία και Σποράδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας, με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Μέσω ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας, με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Μέσω του 112 εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της Κέρκυρας, της Μαγνησίας και των Σποράδων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες, με την σύσταση να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Ίδιο μήνυμα εστάλη νωρίτερα και στην Εύβοια.

Στη Μαγνησία έχουν ήδη προκληθεί ορισμένα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε σημεία του επαρχιακού δικτύου.

Στον Βόλο βρέχει συνεχώς από το απόγευμα της Τετάρτης έως και αυτή την ώρα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα. Στο Πήλιο πέφτει πυκνό χιόνι, αλλά ο συνεχής αποχιονισμός του οδικού δικτύου και κυρίως στον άξονα Βόλου-Χανίων -Ζαγοράς διατηρεί τους δρόμους καθαρούς, ενώ παράλληλα μηχανήματα ρίχνουν αλάτι στο οδόστρωμα.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται στα Χάνια, όπου το ύψος του χιονιού έχει φθάσει σχεδόν τα 10 εκατοστά, ενώ στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες αγγίζει τα 25 εκατοστά. Η κακοκαιρία στην περιοχή συνεχίζεται, ενώ η χιονόπτωση έχει επεκταθεί και σε χαμηλότερα υψόμετρα και συγκεκριμένα χιονίζει από την Πορταριά και πάνω.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η χιονόπτωση είναι προς το παρόν ήπια, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, υπάρχουν εκχιονιστικά μηχανήματα από χθες που καθαρίζουν συνεχώς τον δρόμο και ρίχνουν αλάτι. Ελέγχουμε την κατάσταση πλήρως. Το ίδιο συμβαίνει και στα ορεινά του Αλμυρού όπου στην Ανάβρα χιονίζει, ενώ στην υπόλοιπη Μαγνησία βρέχει από χθες».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram