Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Έτοιμη να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη – «Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά και…»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Ιωάννα Τούνη η οποία από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, κ...



Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Ιωάννα Τούνη η οποία από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Οι γιατροί που την παρακολουθούν, της έχουν δώσει περιθώριο έως το πρώτο 15πενθήμερο του Ιανουάριου, ενώ όπως έχει αποκαλύψει η γέννα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε επιλέξει η ίδια.

Το ζευγάρι βρισκόταν για τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη, όμως ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας από τους σκύλους τους, ανάγκασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φύγει εκτάκτως για την Αθήνα. Η γνωστή influencer ελπίζει να προλάβει να επιστρέψει ο σύντροφός της, και να μην γεννήσει μόνη της.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό τον λόγο χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

H Ιωάννα Τούνη απείχε για περίπου ένα 24ωρο από τα social media – πράγμα ασυνήθιστο για εκείνη – με αποτέλεσμα οι followers της να της στέλνουν μηνύματα και να την ρωτούν εάν γέννησε.

«Ξέρω ότι το κάνετε από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε. Όχι δεν γέννησα ακόμα, εδώ πέρα σπίτι με τον φίκο είμαι. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα από το πρωί, γιατί το ένα μας σκυλάκι δεν είναι καλά. Τι να σας λέω τώρα τι περνάμε», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε τη Δευτέρα.

Και συμπλήρωσε: «Έχουν παραλύσει τα δύο πίσω πόδια του, ψάχνουμε τι και πώς. Όταν γεννήσω με το καλό, θα σας το πω εγώ μην με αγχώνετε. Εδώ μέσα το έχω ακόμα, ορίστε και τα αποδεικτικά».


Πηγή: enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram