Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει πίσω το ΠΔ για τους καλλιτέχνες, προδίδοντας τον προεκλογικό πανικό του"

«Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει πίσω το ΠΔ για τους καλλιτέχνες, προδίδοντας τον προεκλογικό πανικό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ...


«Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει πίσω το ΠΔ για τους καλλιτέχνες, προδίδοντας τον προεκλογικό πανικό του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού για την τροποποίηση της ρύθμισης των θεμάτων του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 που αφορά τα δικαιώματα των αποφοίτων των σχολών παραστατικών τεχνών.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Εδώ και ένα μήνα ο κ. Μητσοτάκης με τις ιδεοληψίες και την ανικανότητά του έχει κάνει άνω κάτω τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Με ένα Προεδρικό Διάταγμα – ντροπή υποβάθμισε τα πτυχία των καλλιτεχνών όλων των κλάδων, έφερε σε δύσκολη θέση την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προκάλεσε με τη στάση του κινητοποιήσεις. Ύστερα ακολούθησε η δυναμική προειδοποίηση των καθηγητών της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, πως είναι έτοιμοι να παραιτηθούν αν η κυβέρνηση επέμενε στη στάση της. Ο κ. Μητσοτάκης αφού πρώτα εξευτέλισε και τους ίδιους του τους υπουργούς, οι οποίοι εμφανίζονταν κατ’ εντολή του ανένδοτοι στην ανοησία που υπέγραψαν, σήμερα έρχεται να τα πάρει όλα πίσω εν όψει των εκλογών. Είναι γνωστή η άποψη του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους ανθρώπους της Τέχνης. Επί τριάμισι χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο από το να τους υποβιβάζει και να τους λοιδορεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram