Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διεκόπη η απολογία της – Δήλωση «βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια

Διεκόπη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς να ολοκληρωθεί, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα αί...


Διεκόπη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς να ολοκληρωθεί, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας.

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητά της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους. Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν την υπογράψει η κατηγορούμενη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας τη μεροληπτικότητά της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη. Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει».


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram