Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Qatar Gate: Ο Παντσέρι «καίει» την Καϊλή – «Πήρε 250.000 ευρώ από το Κατάρ»

Νέες αποκαλύψεις του Αντόνιο Παντσέρι για την έκπτωτη αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή. Όπως ανέφερε ο Παντσέρι στις ...


Νέες αποκαλύψεις του Αντόνιο Παντσέρι για την έκπτωτη αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή. Όπως ανέφερε ο Παντσέρι στις ανακρίσεις, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έμεινε για μια εβδομάδα το 2017 ή το 2018 μαζί με τον ίδιο και τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του Mamounia, στο Μαρακές. Όλα τα έξοδα πληρώθηκαν από τον Abderrahim Atmoun.

Σύμφωνα με την ομολογία του πρώην ευρωβουλευτή, ο οποίος συνεργάζεται πλέον με τις βελγικές Αρχές για το Qatar Gate, αποφασίστηκε από τον Al Marri, σε συνάντηση στη Ντόχα που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2019, να στηρίξει την ευρωπαϊκή εκστρατεία της Εύας Καϊλή – η ψηφοφορία έγινε στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα– και έλαβε έως 250.000 ευρώ.

Ελπίζοντας να μπορέσει αργότερα να προσφέρει μια υπηρεσία στους ευεργέτες της, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μιλά στους βουλευτές της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Αραβική Χερσόνησο, αναφέρει η Le Soir.

Επίσης, σύμφωνα με τον Αντόνιο Παντσέρι, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ευρωβουλευτής θα ζητήσει από τον πρόεδρο της FIFA, Gianni Infantino, να παρέμβει στον Εμμανουέλ Μακρόν ώστε να ενθαρρύνει το ευρωπαϊκό σχέδιο απαλλαγής του Κατάρ από τη βίζα για είσοδο στον χώρο Σένγκεν. «Δεν ξέρω αν το έκανε», σημειώνει ο Παντσέρι μπροστά στο μικρόφωνο και την κάμερα των ανακριτών.

Τέλος, σύμφωνα με τις υποκλοπές επικοινωνιών της κα Καϊλή από τη φυλακή Χάρεν, ζήτησε από έναν από τους συγγενείς της να ανακτήσει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα USB που βρίσκονταν σε μια από τις κατοικίες της. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους της πρόσφατης παράτασης της κράτησης της Εύας Καϊλή. Οι δικηγόροι της, Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Φραντσέσκο Τζιόρτζι, “ο μαέστρος”

Ο Αντόνιο Παντσέρι επιβεβαιώνει ένα πράγμα μεταξύ των δύο ακροάσεων που έχει στα χέρια της η βελγική εφημερίδα Le Soir : τον κεντρικό ρόλο του Τζιόρτζι. Για τον κοινοβουλευτικό του βοηθό όταν ήταν ευρωβουλευτής, ο Παντσέρι λέει ότι “πεινούσε” για χρήματα, μετρητά αν ήταν δυνατόν. Ότι ήταν σε όλες τις συναντήσεις (ή σχεδόν), όλα τα ταξίδια.

Ο σύντροφος της Καϊλή είχε παραδεχτεί στον ανακριτή λίγο μετά τη σύλληψή του ότι ήταν ο «ταμειακός διαχειριστής» της εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που επιβεβαιώνει πολύ συχνά ο Παντσέρι. Ακόμη χειρότερα, ο Αντόνιο Πάντσερι προτείνει έντονα ότι μετά το 2019 και την αποχώρησή του από το Κοινοβούλιο, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είχε εν συντομία τη θέση του ως «διευθυντής» των… μικρών επιχειρήσεων.

«Το καθήκον του Τζιόρτζι ήταν να κάνει την εσωτερική διαχείριση και να βοηθήσει τους ευρωβουλευτές και τους μη κοινοβουλευτικούς να παρέμβουν. Όσο για μένα, ήταν μια εξωτερική ενέργεια γιατί δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω στις συναντήσεις» περιγράφει.

Ο Me Pierre Monville, δικηγόρος του κ. Τζιόρτζι, «σημειώνει ότι οι διαρροές στον Τύπο στοιχείων που καλύπτονται από το απόρρητο της έρευνας συνεχίζονται. Δεν μπορώ να συσχετιστώ με τέτοιες πρακτικές».


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram