Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΣΒΕ: Αναγκαίες οι νέες εισαγωγές για την ανανέωση της αγοράς και την άντληση Επενδυτών Κεφαλαίων 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του ...



Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Γιάννου Κοντόπουλου. 

Κατά την εισηγητική της παρέμβαση η Πρόεδρος του ΣΒΕ κα Λουκία Σαράντη, τόνισε ότι η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών πρέπει ν’ αποτελέσει προτεραιότητα, παράλληλα με τον εθνικό στόχο της αναβάθμισης της επενδυτικής βαθμίδας της χώρας, ώστε να ενισχυθεί καθοριστικά η αναπτυξιακή δυναμική της Ελληνικής οικονομίας. 

Ακολούθησε παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών από τον κ. Κοντόπουλο, ο οποίος υπογράμμισε τις θετικές προοπτικές που διαγράφονται το επόμενο χρονικό διάστημα για το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς και τις δράσεις που προγραμματίζονται για την προσέλκυση νέων εισαγωγών υγιών εταιρειών και για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επενδυτών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Γιάννος Κοντόπουλος δήλωσε: «…Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος για την πρόσκλησή τους να παρευρεθώ στη χθεσινή εκδήλωση, και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αναφερθώ στις προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και στα οφέλη που συνεπάγεται η εισαγωγή μιας εταιρίας σε αυτό, όπως η πρόσβαση σε χρηματοδότηση, η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και ή μετάβαση σε ένα μοντέλο εταιρικής διακυβέρνησης με διαφάνεια. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, παραμένουμε στη διάθεση των εταιρειών του ΣΒΕ σε κάθε στάδιο της διαδρομής τους μέχρι την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εύχομαι σε όλες τις εταιρείες-μέλη του ΣΒΕ μια πορεία δυναμικής ανάπτυξης το 2023…»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram