Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Κυβέρνηση: Καθυστερεί η ανακοίνωση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Καθώς η κυβέρνηση εστιάζει στην στρατηγική ανάταξης του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως απόλυτη κυβερνητική προτεραιότητα, οι αποφάσε...


Καθώς η κυβέρνηση εστιάζει στην στρατηγική ανάταξης του ελληνικού σιδηροδρόμου, ως απόλυτη κυβερνητική προτεραιότητα, οι αποφάσεις για τις εκλογές, φαίνεται ότι θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει ξεκάθαρο στίγμα ως προς τις νέες προτεραιότητες της κυβέρνησης, και τα μέτρα για την ανακούφιση των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει το ενδεχόμενο να κάνει ο πρωθυπουργός έστω και μία έμμεση αναφορά στο θέμα των επικείμενων πολιτικών εξελίξεων. Κυβερνητικά στελέχη προς το παρόν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δήλωση προθέσεων για τον χρόνο των εκλογών θα πρέπει να αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα. Τα σενάρια που μεταθέτουν τις εκλογές στον Μάιο, παραμένουν στο τραπέζι. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι ανακοινώσεις για το μέχρι πότε θα είναι η Βουλή ανοιχτή και κατά συνέπεια για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram