Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Υπουργικό συμβούλιο: Συνεδριάζει στις 12:30 – Την Κυριακή συγκροτείται σε σώμα η νέα Βουλή

Tο μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:30 συνεδριάζει εκ νέου το υπουργικό συμβούλιο υπό τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, ...



Tο μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:30 συνεδριάζει εκ νέου το υπουργικό συμβούλιο υπό τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, με αντικείμενο την πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Την Παρασκευή, ο κ. Σαρμάς κάλεσε τα στελέχη της κυβέρνησης να είναι ουδέτερα, αμερόληπτα και αντικειμενικά, ώστε οι πράξεις τους να μην ερμηνεύονται ως πολιτική παρέμβαση υπέρ ή κατά κάποιας πολιτικής παράταξης.

Την Κυριακή θα συγκροτηθεί η νέα Βουλή σε σώμα, για να διαλυθεί την επομένη, και να προκηρυχθούν οι εκλογές.

Την ίδια ώρα σε ετοιμότητα για την επικείμενη εκλογική μάχη βρίσκονται τα επιτελεία των κομμάτων. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ξεκινά η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης , που επισκέφθηκε χθες το Μοσχάτο, έστειλε εκ νέου μήνυμα ισχυρής αυτοδυναμίας.

Σε θέση μάχης είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συγκροτήσει νέα εκλογική επιτροπή επικύρωσε το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος που συνεδρίασε την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εκλογική επιτροπή θα αναλάβει τον συντονισμό του εκλογικού αγώνα ενόψει της νέας αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Η σύνθεση της νέας εκλογικής επιτροπής θα ανακοινωθεί σήμερα και θα συνεδριάσει τη Δευτέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram