Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Συννεφιασμένη η Κυριακή των εκλογών: Ποιοι θα ψηφίσουν με βροχές

Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή των εκλογών καθώς ο καιρός συνεχίζει τα «τερτίπια» του. Νεφώσεις, μεταφορά αφρικανικής σκόνης κ...



Συννεφιασμένη θα είναι η Κυριακή των εκλογών καθώς ο καιρός συνεχίζει τα «τερτίπια» του. Νεφώσεις, μεταφορά αφρικανικής σκόνης και τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά αλλά και τοπικά στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Ο μετεωρολόγος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ανέφερε στο enikos.gr  ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Στην Αθήνα δεν θα ξεπεράσει τους 22 με 23 βαθμούς.

Βροχερός θα είναι ο καιρός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τη Δευτέρα και μετά θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός με αρκετές μεσημεριανές και απογευματινές καταιγίδες σε πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων στην Αττική, την Θεσσαλονίκη, το Νότιο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Την Τρίτη θα παραμείνει άστατος ο καιρός σε πολλές περιοχές και ειδικά στη Δυτική Ελλάδα και θα συνεχιστεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Με τι καιρό θα ταξιδέψετε σήμερα

Σήμερα, Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές από το απόγευμα και μετά σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο. Αργά το βράδυ θα βρέξει και στις άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στο Αιγαίο καθώς δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 6 μποφόρ ενώ στο Νότιο Ιόνιο θα πνέουν 7-8 μποφόρ όμως και πάλι σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στις θαλάσσιες μετακινήσεις. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram