Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Επιχείρηση επανεκκίνησης με «ομάδα κρούσης» – Τι προβλέπει η στρατηγική του

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θέσει στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας η Κουμουνδούρου με στόχο να α...



Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θέσει στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας η Κουμουνδούρου με στόχο να ανατραπούν οι συσχετισμοί της πρώτης κάλπης.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τον πήχη ψηλά και είπε ότι στόχος του κόμματος είναι να δώσει μία μάχη για την «ανατροπή των συσχετισμών».  «Η απόφασή μας είναι το επόμενο διάστημα να επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τραπέζι της συνεδρίασης της «ομάδας κρούσης» του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε η στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στις δεύτερες κάλπες. Συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής ανέλαβε ο Διονύσης Τεμπονέρας που προέρχεται από την αριστερή πτέρυγα των «προεδρικών» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μάχη που θα δώσουν τα στελέχη της «ομάδας κρούσης» θα είναι να επικοινωνήσουν στους πολίτες με τεχνοκρατική επάρκεια το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η στόχευση της επικοινωνιακής στρατηγικής θα είναι σε συγκεκριμένα ακροατήρια και επαγγελματικές ομάδες, όπως ελεύθερους επαγγελματίες, υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Επίσης θα προβληθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, την Παιδεία αλλά και τις αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στρατηγική εξωστρέφειας με επίκεντρο την περιφέρεια

Ο Διονύσης Τεμπονέρας προανήγγειλε σειρά εκδηλώσεων για να προβληθούν οι κυβερνητικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη της Εκλογικής Επιτροπής αλλά και τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσουν περιοδείες στην περιφέρεια. Ήδη η Έφη Αχτσιόγλου πήγε στην βόρεια Ελλάδα.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι περιφέρειες όπου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε χαμηλά ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές αλλά και τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Εν αναμονή της συγκρότησης της Οργανωτικής Επιτροπής

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρόσωπα που θα μετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία από κοινού με το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος θα καθορίζει την στρατηγική αλλά και τις εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Στην Κουμουνδούρου εγκαθίσταται και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και συγγραφέας, Νίκος Μαραντζίδης που θα αναλάβει την ανάλυση των δημοσκοπήσεων και θα έχει ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του κόμματος.


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram