Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Εκλογές 2023 – Νέα δημοσκόπηση της GPO: Δείτε τη διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 24,1 μονάδων με βάση την πρόθεση ψήφου καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «...



Προβάδισμα 24,1 μονάδων με βάση την πρόθεση ψήφου καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ βρίσκεται πλέον στο 41,9%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 17,8%.  Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 11,7% στην πρόθεση ψήφου. Το ΚΚΕ διατηρεί και αυτό τις δυνάμεις του χωρίς μεταβολές στο 6,5%.

Στο 3,5% βρίσκεται η Ελληνική Λύση, όπως και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ η «Νίκη» συγκεντρώνει ποσοστό 2,9%. Το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει 2,5%, ενώ το κόμμα «Σπαρτιάτες» που το στηρίζει και ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται με ποσοστό 2,1%. Στο 5,4% εμφανίζεται το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Στην ερώτηση για το είδος της κυβέρνησης που θα ήθελαν οι πολίτες να προκύψει μετά τις εκλογές, το 45,9% απαντά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, το 21,8% κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, και το 9,4% συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω – δεν απαντώ απάντησε το 22,9%.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram