Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η συμμετοχή στις κάλπες

Σε εξέλιξη είναι από τις 08:00 το πρωί οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου. Μέλη του κόμματος και όσοι θέλουν ...



Σε εξέλιξη είναι από τις 08:00 το πρωί οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου. Μέλη του κόμματος και όσοι θέλουν να γίνουν μέλη προσέρχονται στις κάλπες που έχουν στηθεί σε 570 κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, 55.000 μέλη έχουν προσέλθει για να ψηφίσουν. Εξ αυτών 11.000 – μεγάλο ποσοστό- είναι εκείνοι που θέλησαν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί, ενώ οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι γύρω στις 10 το βράδυ θα υπάρξει ένα ασφαλές αποτέλεσμα και μπορεί στις 11 το βράδυ να γνωρίζουμε τον νέο ή την νέα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (αν έχουμε αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή) ή αν θα πάμε σε δεύτερο γύρο και ποιοι θα είναι οι μονομάχοι.

Σβίγκου: Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα – Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ
«Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αναφέρει η γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ψηφίζουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή του προοδευτικού κόσμου. Ψηφίζουμε για τη μεγάλη κυβερνώσα Αριστερά», τονίζει η κυρία Σβίγκου.


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram