Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: "Τι συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον κ. Φουρθιώτη;"

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη φύλαξη Φουρθιώτη από 14 αστυνομικούς επισημαίνονται τα...


Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη φύλαξη Φουρθιώτη από 14 αστυνομικούς επισημαίνονται τα εξής:

"Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά τον κ. Φουρθιώτη. Όταν αποκαλύφθηκε, η ΕΛ.ΑΣ το διέψευσε, για να καταλήξει τελικά χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης να αποσύρει τους αστυνομικούς και να αδειάσει τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάζει πάλι πώς θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δήθεν παρεμβαίνοντας κατόπιν εορτής για τη φύλαξη Φουρθιώτη, περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει:

1. Ποιος έχει την ευθύνη για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και την ανάθεση σε 14 αστυνομικούς να φυλάνε τον συγκεκριμένο κύριο; Ο Αρχηγός της, ο κ. Χρυσοχοΐδης ή άλλος; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα ψέματα και το φιάσκο;

2. Θα μας πει τελικά τι άλλο, εκτός από την εφημερίδα που τον λιβανίζει, συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη του με τον κ. Φουρθιώτη;"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram