Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

17 άδειες για φαρμακευτική κάνναβη στη Θεσσαλία

Την υλοποίηση των επενδύσεων από τις εταιρείες που έχουν λάβει άδεια έγκρισης εγκατάστασης μονάδων παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης αναμ...



Την υλοποίηση των επενδύσεων από τις εταιρείες που έχουν λάβει άδεια έγκρισης εγκατάστασης μονάδων παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης αναμένεται να «ξεκλειδώσει» το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή. Κι αυτό διότι με το εν λόγω νομοσχέδιο επιτρέπεται να ξεκινήσει η παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης που προορίζονται για εξαγωγή, ακόμη και αν δεν έχουν διασφαλίσει έγκριση κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Βασική προϋπόθεση, βεβαίως, είναι να έχει εκδοθεί σχετική άδεια στη χώρα προορισμού. 

Βασική προϋπόθεση είναι να έχει εκδοθεί σχετική άδεια στη χώρα προορισμού. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας έχουν χορηγηθεί έως τώρα 94 εγκρίσεις εγκατάστασης μονάδων, εκ των οποίων 17 στη Θεσσαλία, όμως στην πραγματικότητα μόνο μία έχει κατασκευαστεί και είναι έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία το αμέσως προσεχές διάστημα. Πρόκειται για τη μονάδα της Tikun Europe στα Εξαμίλια Κορινθίας. 

Οι εγκρίσεις που έχουν χορηγηθεί ανά περιφερειακή ενότητα έχουν ως εξής: Στερεά Ελλάδα 24 με 15 εξ αυτών να είναι στον νομό Βοιωτίας, Κεντρική Μακεδονία 20 με 12 εξ αυτών στον νομό Κιλκίς, Θεσσαλία 17, Δυτική Ελλάδα 10, Πελοπόννησος 10, Κρήτη 4, από 2 στις Περιφέρειες Αττικής, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-θράκης και 1 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Πάρο. 


Πηγη: thessaliaeconomy.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Η Ενημέρωση για τους Αγρότες - Κτηνοτρόφους στο www.AgroNews365.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram