Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Δεν ανοίγουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στις 10 Μαΐου

Δεν ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τη Δευτέρα 10 Μαΐου μαζί με τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και τα Γυμνάσια.  Σύμφωνα με ανακο...


Δεν ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τη Δευτέρα 10 Μαΐου μαζί με τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και τα Γυμνάσια. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, "δεν υφίσταται θέμα ανοίγματος των βρεφονηπιακών σταθμών την Δευτέρα 10 Μαΐου". Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι "η επαναλειτουργία των σταθμών αυτών θα εξεταστεί αργότερα ανάλογα με τις εισηγήσεις της Επιτροπής των ειδικών. Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν έγκαιρα".

Νωρίτερα πηγές του υπουργείου Εργασίας τόνιζαν ότι δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση για τον χρόνο επαναλειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το άνοιγμα στην εκπαίδευση γίνεται σταδιακά και με ασφάλεια και θα προηγηθεί η επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων, προκειμένου να εξεταστεί το μέγεθος της διασποράς του κορονοϊού, λαμβάνοντας υπόψη, όπως επισημαίνουν, το γεγονός ότι οι μεταλλάξεις του ιού μεταδίδονται και στα παιδιά. Οι ειδικοί είχαν εκφράσει επιφυλάξεις, ενώ παράλληλα εξετάζεται η αποτελεσματικότητα της χρήσης self test σε παιδιά προσχολικής ηλικίας έως 4 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram