Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Bisque γαρίδας

Υλικά: τα κεφάλια από 500 γρ. γαρίδες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κολοκύθι 1/2 σελινόριζα 1 φινόκιο 1 κρεμμύδι 2 πρέζες σκόρδ...



Υλικά:
  • τα κεφάλια από 500 γρ. γαρίδες
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 καρότο
  • 1 κολοκύθι
  • 1/2 σελινόριζα
  • 1 φινόκιο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 πρέζες σκόρδο αποξηραμένο
  • 1/2 φλ. λευκό κρασί
  • 1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 συσκευασία κριθαράκι
  • λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τα κεφάλια γαρίδας. 
  • Τα αφήνουμε να ψηθούν πολύ καλά ανακατεύοντας για 7-8′. 
  • Χοντροκόβουμε τα λαχανικά. 
  • Τα σοτάρουμε με τα κεφάλια γαρίδας για 5-6′ σε δυνατή φωτιά. 
  • Προσθέτουμε τον πελτέ. 
  • Τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας να ψηθεί για 1′-2′. 
  • Σβήνουμε με το κρασί. 
  • Ντεγκλασάρουμε ανακατεύοντας τα υλικά. 
  • Αφήνουμε να εξατμιστεί τελείως το αλκοόλ. 
  • Προσθέτουμε το νερό τα κλωνάρια μαϊντανό και το πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά. 
  • Σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρολα για 30′. 
  • Σουρώνουμε την bisque σε ψιλή σίτα.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram