Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ηλίας Ευαγγελοπουλος: "Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στις δομές υγείας και στήριξη οικονομική και υλική"

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στις δομές υγείας και στήριξη οικονομική και υλική. Ελληνίδες και Έλληνες, ο αχαρακτήριστος πρωθυπ...


Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στις δομές υγείας και στήριξη οικονομική και υλική.

Ελληνίδες και Έλληνες, ο αχαρακτήριστος πρωθυπουργός της χώρας με την κυβέρνησή του έχουν κηρύξει τον πόλεμο στους Έλληνες εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που αποφάσισαν να μην σκύψουν το κεφάλι και να διαφυλάξουν την υγεία τους από το δηλητήριο, που με τον εξαναγκασμό και άλλα δόλια μέσα προσπαθούν να τους εκχύσουν στο σώμα τους.

Τι και αν δήλωνε τόσο αυτός όσο και ο πρώην υπουργός υγείας  ότι το εμβόλιο δεν θα  γίνει υποχρεωτικό για να ξεγελάσει τους καλόπιστους και να τους εμβολιάσει! Τώρα που κατάφεραν να  τους εμβολιάσουν δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο στους υπόλοιπους. Και μάλιστα κατά παράβαση του ευρωπαϊκού δικαίου που απαγορεύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 5 της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:

“Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του. Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελευθέρα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του”.

Βλέπουμε όμως ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα όπως δεν υπάκουσε στο ελληνικό σύνταγμα και προχώρησε στην υπογραφή των μνημονίων έτσι και σήμερα αδιαφορεί για το ευρωπαϊκό δίκαιο και επιβάλει με τη μέθοδο του εξαναγκασμού τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Και επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους ακόμα λογικά σκεπτόμενους Έλληνες όλους μαζί, το κάνει σταδιακά. Αυτή τη στιγμή έχει στοχοποιήσει τους εργαζόμενους στις δομές υγείας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κλάδοι. Και οπωσδήποτε οι φοιτητές και τα παιδιά.

Αυτός ο αγώνας όμως για τον ελληνικό λαό είναι συλλογικός. Δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνει το ελεγχόμενο και υποταγμένο εγχώριο σύστημα εξουσίας, να τον τεμαχίσει και να τον αντιμετωπίσει τμηματικά, για να βρει λιγότερες αντιστάσεις και να ολοκληρώσει το έργο που του έχει ανατεθεί.

Προτείνουμε σε κάθε πόλη και νομό να δημιουργηθούν επιτροπές στήριξης, των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων για την εξυπηρέτηση των οικογενειακών τους αναγκών.

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δέχονται την επίθεση της εχθρικής εγχώριας κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού ο οποίος δίνει την εντολή της επίθεσης. Είναι ο βασικός αίτιος των όσων συμβαίνουν στη χώρα μας. Έχει διαιρέσει τον ελληνικό λαό δημιουργώντας έναν άτυπο εμφύλιο πόλεμο χρησιμοποιώντας ως κυρίαρχο όπλο το ψέμα.

Δυστυχώς και η αντιπολίτευση της χώρας ελεγχόμενη πλήρως από τον διεθνή σιωνιστικό παράγοντα υποβαστάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι η πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία που ο λαός δίνει την μάχη εντελώς μόνος του, χωρίς την στήριξη της εκκλησίας. Και αυτό έχει την δική του σημασία για την αξία του αγώνα.  

Εφόσον η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον οικονομικό εξαναγκασμό, οι Έλληνες πολίτες μπορούν και πρέπει να απαντήσουν στην κυβέρνηση με το ίδιο όπλο.

Επομένως μένει σε μας τον ελληνικό λαό, με ομόνοια, αγωνιστικότητα, αλληλοϋποστήριξη και ομοψυχία να δώσουμε την μητέρα πάντων των μαχών για να σώσουμε το ελληνικό έθνος και ιδιαίτερα τη νεολαία μας και την πατρίδα. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!

Αν το κάνουμε, να είμαστε σίγουροι ότι το μίασμα της πολιτικής που φέρνει την πολιτική και οικονομική ανωμαλία στην πατρίδα μας, θα το στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Οικονομολόγος

Αντιπρόεδρος “Εθνεγερσίας”


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram