Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Βαλάντης κατά Ρουβά και Χατζηγεωργίου στο Survivor: “Ήθελαν να φύγω”

Απόψε το Survivor επιστρέφει και θα παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις των παικτών μετά την πρώτη αποχώρηση παίκτη από την ομάδα των Διασή...



Απόψε το Survivor επιστρέφει και θα παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις των παικτών μετά την πρώτη αποχώρηση παίκτη από την ομάδα των Διασήμων. Ο Βαλάντης κατάφερε να παραμείνει, αλλά όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης “καρφώνει” συμπαίκτες του, οι οποίοι όπως λέει ήλπιζαν να τον διώξουν.

“Διαπίστωσα ότι κάποιοι στεναχωρήθηκαν που έμεινα. Νομίζω ότι ένας είναι ο Αποστόλης και ο Γιάννης θεωρώ ότι δεν χάρηκε” λέει ο τραγουδιστής.

“Νομίζω ότι αυτός έχει ανασφάλεια. Βρήκε μπροστά του έναν άνθρωπο δημοφιλή και λίγο αρχίζει να φοβάται” συνεχίζει ο Βαλάντης, προειδοποιώντας ότι δεν έχουν δει ακόμη τίποτα.

Δείτε απόσπασμα από το Survivor:

Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει και τους… μαγεύει

Ο Άγιος Δομίνικος μπορεί να έχει απαιτητικά παρκούρ και δύσκολα αγωνίσματα έχει όμως και την καθημερινότητα στην παραλία.

Μέρος αυτής της καθημερινότητας είναι και το μαγείρεμα. Η μαγειρική με ελάχιστα υλικά και φυσικά το να καταφέρεις να έχεις ένα γευστικό αποτέλεσμα είναι πραγματική πρόκληση.

Σε αυτή την πρόκληση ο Απόστολος Ρουβάς ανταποκρίθηκε με επιτυχία όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις των υπολοίπων Διάσημων αφού το μοναδικό παράπονο ήταν πως η ποσότητα ήταν λίγη…


Πηγη: enikos.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ 


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram