Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Κιβωτός του Κόσμου: Η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί από τον εισαγγελέα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των μελών του Δ.Σ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η αστυνομία με αίτημα της στον εισαγγελέα ζητάει να δοθεί άδεια για να ανοίξουν οι προσωπι...


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η αστυνομία με αίτημα της στον εισαγγελέα ζητάει να δοθεί άδεια για να ανοίξουν οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των μελών του πρώην Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου. 

Νωρίτερα δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ανέφερε ότι τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, την Τρίτη το μεσημέρι, από πρώην κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία ελέγχεται για κακοποιήσεις ανηλίκων αλλά και για ύποπτες οικονομικές συναλλαγές.

Στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα φαίνεται να διατηρούνταν λογαριασμός ύψους 2.000.000 ευρώ της συγκεκριμένης ΜΚΟ. Αυτή την ειδική ενημέρωση φαίνεται ότι είχαν τις τελευταίες ώρες υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και σε δεύτερη φάση οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Χρήματος που ήδη ερευνούν τις ύποπτες δραστηριότητες της ΜΚΟ, με συνεχή ενημέρωση και του προέδρου της Επιτροπής, πρώην ανώτατου δικαστικού Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε άρον- άρον προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ερευνητών της υπόθεσης, το μυστικό «άδειασμα» υπήρξε τόσο λόγω της δικαστικής έρευνας, με τον κίνδυνο να αναδειχθούν στοιχεία για διαρκή κερδοσκοπία των υπευθύνων του ιδρύματος, όσο και του κινδύνου δέσμευσης και κατάσχεσης του περιεχομένου της που μπορεί να αφορούσε και «ενοχοποιητικά» στοιχεία για τους υπεύθυνους των δομών.


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram