Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Κέιτ Χάντσον: Κάνει διακοπές στη Σκιάθο και το Instagram της περνει «φωτιά»

Τις θάλασσες και τον ήλιο της Σκιάθου απολαμβάνει η Κέιτ Χάντσον. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές με τα παιδιά τη...



Τις θάλασσες και τον ήλιο της Σκιάθου απολαμβάνει η Κέιτ Χάντσον. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές με τα παιδιά της και τον σύντροφό της και περνούν φανταστικά.

Την αποκάλυψη ότι βρίσκεται στο νησί των Σποράδων την έκανε η ίδια μέσω Instagram. Πόσταρε φωτογραφίες από τη θάλασσα, τη χώρα και τις εξορμήσεις της. Σε μία από αυτές τη βλέπουμε να περπατά σε παραλία, φορώντας το μαγιό της και κρατώντας δύο μπουκάλια κρασί. Σε μία άλλη να κάνει βόλτα με το αμάξι και σε μια τρίτη να κάνει βόλτα και να απαθανατίζει το τοπίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σκιάθος είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς. Μάλιστα, η μητέρα της Γκόλντι Χον, μαζί με τον σύντροφό της διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί. Πρώτα έφτασαν αυτή και στη συνέχεια η Κέιτ Χάντσον.Η είδηση ότι η ηθοποιός απολαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου, με τις φωτογραφία της να αναδημοσιεύονται από όλα τα ξένα ΜΜΕ.


ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram